Antoinet van Rooijen

Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand

Antoinet van Rooijen

Al ruim 7 jaar sluit ik, met heel veel plezier, huwelijken bij gemeente ’sHertogenbosch. Sinds maart 2019 mag ik dit mooie werk ook bij de gemeente Vught doen. Ik vind het heel belangrijk dat jullie huwelijk naar jullie wens verloopt. Ik kom graag van te voren bij jullie thuis om kennis te maken en voor een gesprek over de ceremonie. Altijd begin ik met de zin: " Het is jullie huwelijk dus jullie bepalen wat jullie willen, maar ook wat jullie niet willen." Het ja-woord en het ondertekenen van de huwelijksakte is een vast gegeven, maar de rest bepalen jullie zelf.

Ik hoor graag hoe jullie elkaar ontmoet hebben en over een eventueel huwelijksaanzoek. Ook betrek ik graag jullie gasten bij de ceremonie. Allemaal op een luchtige manier.

Het is voor jullie één van dé belangrijkste dagen in jullie leven dus is het heel belangrijk dat jullie met een fijn gevoel terug kunnen kijken.

Ik sluit huwelijken op alle gewenste locaties, of het nu gaat om een grootse bruiloft (met meer dan 1000 gasten) of een intiem samen zijn. Ik denk graag met jullie mee!

Ik wil mijn stijl omschrijven als: oprecht, open-minded, creatief en vanuit het hart. Ik hou van spontaniteit, eerlijkheid, warmte en diepgang. Met een op maat geschreven persoonlijke toespraak, waar jullie centraal staan.

Ik hoop jullie snel te ontmoeten!