Ariane Hofman

Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand

Babs Ariane

U heeft het voornemen in het huwelijk te treden? Op uw trouwdag is de huwelijksceremonie, met daarin het geven van het ja-woord aan elkaar, een bijzonder moment. Het is een moment waar vele bruidsparen na jaren nog aan terugdenken. En wat is dan mooier om als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand een bijdrage te kunnen leveren aan dat moment? Voor mij is het steeds een unieke ervaring om kort mee te lopen in de levens van twee mensen en een persoonlijke, stijlvolle invulling aan hun huwelijksceremonie te geven.

De huwelijksceremonie bestaat uit een toespraak waarin de levens van het bruidspaar en hun keuze voor elkaar en in het huwelijksbootje te stappen een grote plaats innemen, naast het voorstellen van de getuigen, de trouwgelofte, het uitwisselen van de ringen en het ondertekenen van de trouwacte. Natuurlijk is er alle ruimte voor persoonlijke wensen van het bruidspaar, zoals muziek tijdens de ceremonie, een bijdrage van de getuigen, een persoonlijk woord van het paar aan elkaar of wellicht een toespraak in een andere taal.

Die wensen komen aan bod in het voorgesprek dat ik met het bruidspaar zal hebben, voorafgaande aan de trouwdatum. Zo zorgen we er samen voor dat de huwelijksceremonie een onvergetelijk moment op een feestelijke dag wordt.

Ik ben Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand in de gemeente Vught sinds 2014 en vind het een voorrecht om in deze prachtige gemeente huwelijken te mogen voltrekken!

Extra informatie

Ariane Hofman is als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand is alle dagen van de week beschikbaar. Op dinsdag en woensdag is zij beschikbaar na 15.00 uur. Ariane Hofman kan de ceremonie in het Nederlands en Engels voltrekken.