Behoeftenonderzoek MOVE Vught: bewegen in Cromvoirt

Publicatiedatum: 
12 jan 2021
Bewegen is voor jong en oud. Het is gezond voor lichaam en geest. En het draagt bij aan het leggen en onderhouden van sociale contacten. Kortom veel voordelen. Maar hoe ziet dat bewegen er dan uit? De buurtsportcoaches van MOVE Vught, experts in bewegen, stemmen dat graag af met de bewoners van Cromvoirt.

In 2020 zijn in Vught verschillende beweeglocaties ontwikkeld en voor een deel in gebruik genomen. 2021 staat in het teken van de uitbreiding van het ‘Masterplan’ Vught in Beweging. Dat betekent onder andere het onderzoeken van de mogelijkheden en de behoeften van het bewegen in de openbare ruimte van Cromvoirt.

Wat zijn uw behoeften?

Inwoners van Cromvoirt hebben een brief ontvangen van de gemeente Vught en MOVE Vught, met een behoeftenonderzoek. Om een zo duidelijk beeld te krijgen, is het belangrijk dat zoveel mogelijk inwoners uit Cromvoirt dit behoeftenonderzoek invullen. Woont u met meerdere personen op een adres? Vul dan allemaal de vragenlijst in.

Vragenlijst

Hebt u extra vragenlijsten nodig? De vragenlijst vindt u op de website van MOVE Vught. Hebt u liever extra vragenlijsten op papier, stuur dan een mail naar info@movevught.nl of bel 06 11 43 51 77. De vragenlijsten kunnen worden ingeleverd tot en met vrijdag 22 januari 2021.

Hebt u nog vragen of wilt u actief deelnemen aan dit project, dan kunt contact opnemen met MOVE Vught via bovenstaande contactgegevens.