Bente Kesler

Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand

Babs Bente

Jaaaaa...wat geweldig dat jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd! Trouwen is een persoonlijke bezegeling van jullie liefde. Dat vier je met de mensen die je liefhebt om je heen en jullie twee geliefden als stralend middelpunt. Ieder bruidspaar heeft een eigen verhaal, waardoor iedere huwelijksvoltrekking uniek is. Jullie hebben je trouwdag met zorg samengesteld om er een dag van te maken om nooit te vergeten. Ik realiseer me hoe mooi het is dat ik daar als trouwambtenaar onderdeel van uit mag maken. Ik doe dan ook graag mijn best om jullie nog meer te laten stralen.

Informeel, enthousiast en nieuwsgierig zijn kenmerken van mij die je terug zal zien in mijn aanpak van de voorbereidingen en de ceremonie. We bepalen samen hoe de ceremonie vorm krijgt.

Tijdens ons kennismakingsgesprek krijgen jullie uitgebreid de kans me te vertellen over jullie leven, relatie en toekomstplannen.

Ik ben benieuwd naar jullie verwachtingen ten aanzien van de ceremonie en verwerk die graag in het geheel. Maar ook als jullie die verwachtingen nog niet helemaal hebben, dan komen we er samen zeker uit! Door mijn jarenlange marketing en communicatie ervaring weet ik altijd wel een creatieve insteek te vinden.

Op de dag zelf vertel ik vervolgens júllie verhaal...het enige wat dan nog rest voor jullie, is 'ja' zeggen...

Extra informatie

Bente Kessler kan de ceremonie in het Nederlands en Engels voltrekken. En is als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand weer beschikbaar vanaf november 2024.