Buurtpreventie Vught Nieuws

Publicatiedatum: 
22 sep 2020
Buurtpreventie Vught is alweer een tijdje, na een periode met RIVM beperkingen wegens het Coronavirus, proactief en zichtbaar in de wijken aan het surveilleren. De inwoners van Vught weten het team van vrijwilligers steeds vaker te vinden.

‘En dat is goed nieuws’, zegt Ton Raes: ‘Wij krijgen steeds meer meldingen binnen via Social Media of telefonisch. Deze zijn variërend. Van opvallende zaken die de aandacht van een melder hebben getrokken tot aan aangetroffen weesfietsen, gestort afval, overlast van hangjeugd en overlast in de eigen woonomgeving. De melder vraagt dan altijd of wij dit als Buurtpreventieteam gaan oppakken. Ons antwoord is dan standaard dat wij de melding doorzetten naar de betreffende instantie.’

Preventietips via Social Media

Het Buurtpreventieteam Vught deelt preventietips via Social Media. Bijvoorbeeld tips om te voorkomen dat u slachtoffer wordt van het meekijken bij pinnen. Maar ook wat u moet doen als u slachtoffer wordt van diefstal van kentekenplaten. Meer weten? Volg het team dan op facebook.com/buurtpreventievught, twitter.com/preventievught of via Instagram (@buurtpreventie_vught).