De gemeente Vught als werkgever

Werken bij de gemeente Vught is werken in een prachtig, licht en modern kantoor. Met flexibele werkplekken, prima voorzieningen en vrijwel papierloos. Werken in Vught betekent ook: open staan voor een nieuwe rol van de overheid. En dus dat u meer te bieden hebt dan vakinhoudelijke kennis. Dat u ook over de grenzen van uw vak durft te kijken. Dat u houdt van samenwerken en partijen bij elkaar kunt brengen. Dat u oog hebt voor politieke verhoudingen en maatschappelijke gevolgen van beleid.

Werken in Vught betekent dat we ons  constant blijven ontwikkelen. Want we willen de kwaliteit van onze dienstverlening continu verbeteren.

Het Vughtse gemeentekantoor ligt op ongeveer vijf minuten lopen vanaf het NS-Station Vught. Het gebouw ligt bijna direct aan de A2. Prima bereikbaar dus.

Over Vught

Vught is een dorp van naam en allure. Elk jaar wordt de gemeente door weekblad Elsevier uitgeroepen tot een van de betere gemeenten in Noord-Brabant en zelfs van Nederland. Dit dankt Vught vooral aan haar groene karakter en de ruim opgezette woonwijken. Daarnaast heeft Vught hele goede faciliteiten: moderne schoolgebouwen, uitgebreide sportcomplexen en zelfs een eigen theater.

Daarnaast is Vught bekend vanwege haar grote zorginstellingen, recreatieplas De IJzeren Man en talencentrum Regina Coeli

Vught ligt op een steenworp afstand van 's-Hertogenbosch. De stad is dus onder handbereik. En tegelijkertijd heeft Vught alle voordelen van een dorp, dat omgeven is door de prachtige natuur van de Gement, Vughtse Heide en Het Groene Woud.

In Vught gaan wonen, werken en recreëren dan ook uitstekend samen.

Open sollicitatie

Wilt u nu open solliciteren bij de gemeente Vught? Dat kan. Stuur een brief met uitgebreid curriculum vita naar vacature@vught.nl