Doe mee aan maatwerk

Publicatiedatum: 
25 jan 2018

De rijksweg N65 gaat op de schop. Daarmee houden we onze gemeente leefbaar en zorgen we voor meer veiligheid en bereikbaarheid in Vught. 

We doen aan maatwerk

Hoe we de weg aanpassen, staat in het Voorkeursalternatief N65 dat de minister in 2016 vaststelde. In het bestemmingsplan N65 maken we de aanpassingen juridisch mogelijk. Ligt alles nu vast? Nee. Er is nog ruimte voor laatste verbeteringen en verfijningen. We doen aan maatwerk. Doet u mee?

Samen met ingenieursbureau Royal HaskoningDHV en de inwoners bij de rijksweg, kijken we nog één keer naar de best mogelijke inpassing van de N65. Dat doen we op onze 'maatwerk avonden'. U bent daarbij van harte welkom, ook als u niet in de buurt van de weg woont.

Hoe gaan we te werk?

Vanwege de omvang van het project, splitsen we de N65 in twee delen:

  • A: de omgeving van de kruisingen Helvoirtseweg - John F. Kennedylaan en Martinilaan -De Bréautélaan en het gebied ertussenin.
  • B: de omgeving van de kruisingen Vijverbosweg - Boslaan en Groenewouddreef, het tussenliggende gebied en het gebied tot de gemeentegrens met Haaren

Voor elk deel (A en B) zijn er de komende maanden drie opeenvolgende maatwerk avonden. Het programma per avond:

  • De eerste avond: we praten u bij en vragen u wat u nog aan de weg en zijn directe omgeving wilt verbeteren.
  • De tweede avond: we laten u zien wat we met uw inbreng hebben gedaan en vragen u wat u daarvan vindt
  • De derde avond: we presenteren het resultaat van onze inspanningen: het concept plan

29 en 31 januari: de eerste avonden

Op maandag 29 januari (deel A) en woensdag 31 januari (deel B) zijn de eerste van de drie maatwerk avonden. Als u in de omgeving woont, dan hebt u een persoonlijke uitnodiging gehad. Maar woont u niet in de buurt, dan bent u ook van harte welkom op de avond(en) van uw keuze. De tweede en derde avonden - en informatie daarover - volgen later. 

Tijd en plaats

Beide avonden beginnen om 19.00 uur en duren tot 21.00 uur. De locatie is Novalis, aan de Industrieweg 9C, Vught. 

Aanmelden

Bent u erbij? Wilt u zich dan vooraf even aanmelden voor de avond(en) van uw keuze? Stuur een korte e-mail met uw naam, adres en het aantal deelnemers naar rijksinfra@vught.nl