Een steuntje in de rug voor de horeca

Publicatiedatum: 
3 nov 2020
Lekker uiteten, maar dan thuis. Dat kan nog steeds, zelfs in deze barre coronatijden. Het virus raakt ons allemaal, maar onze horeca krijgt het wel heel hard voor zijn kiezen. Ondanks deze tijden blijft het ondernemershart kloppen en ontstaan er nieuwe en creatieve oplossingen. Om de lokale horeca ondernemers een handje te helpen, vertellen we onze inwoners graag waar ze een snelle maaltijd, lekkere lunch of heerlijk diner kunnen bestellen. Om zelf op te halen, of thuis te laten bezorgen.

Veel horecaondernemers zijn op dit moment overgestapt naar bezorgdiensten en afhaalpunten. Wij willen inwoners laten weten welke horecabedrijven open zijn en wat hun aanbod is. Dit kan variëren van een alternatieve menukaart op de website tot een afhaal lunch. Of een samenwerking tussen verschillende ondernemers. Kijk ook op bezoekvught

ok meedoen?

Bent u een horecaondernemer en kunt u de promotie goed gebruiken? Vul dan het formulier in op Bezoek Vught. Op deze site vindt u een overzicht van alle aangemelde horecaondernemers.