Eerste Open Vughtse Spreektafels op 23 mei

25 april 2024
Algemeen

Tijdens deze spreektafels kunt u met raads- en burgerleden van de negen fracties in de gemeenteraad in gesprek over ‘Grootschalige opwek van energie’. Over dit onderwerp kiest u zelf waar u over wilt praten en met welke fractie(s). U bepaalt dus wat u wilt bespreken, als het maar gaat over ‘Grootschalige opwek van energie’. In de toekomst volgen meer van deze ‘Open Vughtse Spreektafels’ over andere onderwerpen.

Hoe gaat het in zijn werk?

In de hal van het Raadhuis heeft iedere fractie een eigen spreektafel. De spreektafels zijn open van 20.00 en 21.30 uur. U kiest zelf het tijdstip waarop u naar het Raadhuis toekomt. In de hal schuift u aan bij de fractie(s) of het raads- of burgerlid die u zelf graag wilt spreken. Tijdens het gesprek kunt u uw ideeën, tips of zorgen delen. 

Aan de spreektafels worden geen besluiten genomen. De besluitvorming door de gemeenteraad over ‘Grootschalige opwek van energie’, vindt later dit jaar plaats. 

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor de spreektafel via het aanmeldformulier externe-link-icoonop de website. Aanmelden kan tot en met maandag 20 mei. Weet u al met welke fractie of met welk raads- of burgerlid u wil spreken? Vermeld dit dan alvast in het formulier. U mag op de avond zelf ook nog een andere keuze maken.

De mensen die zich hebben aangemeld via het online formulier worden door de griffie geïnformeerd zodra bekend is wanneer de gemeenteraad een besluit gaat nemen over ‘Grootschalige opwek van energie’.

Contact

Voor vragen kunt u contact opnemen met de griffie: