Erika Sterrenburg

Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand

Erika Sterrenburg

Mijn naam is Erika Sterrenburg, geboren en getogen in 's-Hertogenbosch en sinds 2019 aangesteld bij de gemeente Vught als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand.

Allereerst wil ik jullie als bruidspaar feliciteren met het voorgenomen huwelijk. De dag waarop jullie huwelijk wordt voltrokken, moet natuurlijk een geweldige gebeurtenis zijn. Een dag waarbij jullie als bruidspaar schitteren, maar waar jullie familie en vrienden, waar wenselijk, ook worden betrokken. Trouwen doe je namelijk niet alleen met de liefde van je leven, maar wil je natuurlijk ook graag samen delen met de mensen die jullie lief zijn.

Daarom bespreek ik graag met jullie op informele wijze hoe deze droomdag voor jullie er uit zou moeten zien. In dit gesprek nemen we samen door wat jullie belangrijk vinden om op deze speciale dag extra naar voren te brengen. Dit kan bijvoorbeeld een belangrijke gebeurtenis in jullie leven, maar ook een mooi lied zijn waar jullie bijzondere herinneringen aan hebben.

Kortom alles wat jullie belangrijk vinden om jullie trouwdag onvergetelijk te maken.

Een prachtige start voor de rest van jullie leven!

Extra informatie

Erika Sterrenburg kan de ceremonie in het Nederlands voltrekken. 

Wegens persoonlijke omstandigheden in Erika Sterrenburg tijdelijk niet beschikbaar als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand.