FOTOWEDSTRIJD

25 augustus 2022
Algemeen
Fotowedstrijd omgevingsvisie

Doe mee aan de Vughtse fotowedstrijd. Laat zien wat u waardevol en belangrijk voor de toekomst van de gemeente vindt. Start 3 september. Maar u kunt nu natuurlijk al gaan fotograferen of daarover nadenken.

In de Omgevingsvisie gaat het over de ambities en beleidsdoelen voor de inrichting van de ruimte en de leefomgeving.  Hoe zorgen we ervoor dat er een samenhang komt tussen gezondheid, ruimte, water, milieu, natuur, landschap, verkeer en vervoer, infrastructuur en cultureel erfgoed? Een samenhang die past bij Helvoirt, Cromvoirt en Vught.

Door mee te doen aan de wedstrijd geeft u de gemeente een eerste beeld van wat u belangrijk en waardevol vindt voor de toekomst.

De opdrachten

•          Week 1 3 – 9 sept

Een foto van iets in Helvoirt, Vught of Cromvoirt waarvan u zegt: dit is nou typisch voor dit dorp. Bij voorkeur een gebouw, situatie, evenement of uniek gebied.

•          Week 2 10 – 16 sept

Een foto van iets buiten de gemeente dat ook hier goed zou passen. Oplossingen voor energie en klimaat. Of iets dat van waarde is of mooi past in de omgeving.

•           Week 3 17- 23 sept

Een foto van iets in Cromvoirt, Vught of Helvoirt waar u heel trots op bent. Dat kan een gebouw zijn, maar ook een situatie, een tafereeltje, evenement of een natuurgebied.

•          Week 4 24- 30 sept

 Een foto van iets in de gemeente dat altijd moet blijven. Dat er ook over 100 jaar nog moet zijn.

U kunt nu natuurlijk al foto’s maken. Of nadenken over wat u waardevol, inspirerend, kenmerkend of bijzonder vindt in, om en voor Vught.

Meedoen

• Plaats de foto van de weekopdracht in de juiste week op Jebentpaseenvughtenaar. U kunt ook reageren op foto’s van anderen. 

• Bent u geen lid van jebentpaseenvughtenaar? Stuur uw foto dan naar communicatie@vught.nl. Dan plaatst de gemeente namens u de foto.

• Elke week zijn er 3 prijzen. Mooie, maar ook originele foto’s, verrassende plekjes, kenmerkende beelden en inspirerende tafereeltjes maken kans op een prijs.

• Meer info en alle wedstrijdvoorwaarden staan vanaf 1 september op wijinvught.nl/omgevingsvisie.