Gratis compost op zaterdag 30 maart 2019

Publicatiedatum: 
13 mrt 2019
Zaterdag 30 maart kunnen inwoners van Vught gratis compost krijgen voor de tuin. Tussen 08.00 en 16.30 uur mag u compost ophalen bij Beheer Openbare Ruimte, Kettingweg 7b. Zorg dat u zich kan legitimeren als inwoner van Vught. Het compost bieden we los aan. Neem zelf stevige zakken mee of een aanhangwagentje en natuurlijk een schop. Hebt u veel compost nodig voor uw tuin? Geen probleem, u mag zo vaak langskomen als u wilt. Op=op.

Goed voor de tuin

Compost is perfect voor gebruik in de tuin. Deze natuurlijke bodemverbeteraar voedt de bodem en stimuleert de groei van bloemen en planten op een milieuvriendelijke wijze. Ook verbetert compost de structuur van de bodem en zorgt het voor een goede waterhuishouding. Zo ontstaat er een natuurlijke balans in de bodem. Gemengd met tuinaarde is compost geschikt voor alle tuinplanten.

Kringloop

Wist u dat de compost die we uitdelen door onze verwerker wordt gemaakt van uw eigen gft? Door het goed scheiden van al het groenafval uit uw tuin en alle etensresten uit uw keuken kunnen we mooie producten maken zoals compost. Zo sluiten we de kringloop en zijn er geen nieuwe grondstoffen nodig. Met de jaarlijkse uitdeelactie wil de gemeente u bedanken voor uw inzet.

We zien u graag op zaterdag 30 maart tussen 08.00 en 16.30 uur bij Beheer Openbare Ruimte, Kettingweg 7b.