Haal gratis een afvalgrijper op

17 maart 2022
Algemeen
Afval opruimen met de afvalgrijpers

Op zaterdag 19 maart vindt de Landelijke Opschoondag weer plaats. We delen daarom weer gratis 250 afvalgrijpers uit. Op=op. Heb je thuis nog een grijper liggen van de vorige actie? Haal deze uit de kast en help mee om zoveel mogelijk zwerfafval op te ruimen

Samen gaan we het zwerfafval te lijf. Wilt u uw straat, speeltuin, park of plantsoen schoonhouden? Haal dan gratis een afvalgrijper op bij één van de volgende locaties:

Tot en met vrijdag 18 maart tijdens openingstijden op het gemeentekantoor, Secr. van Rooijstraat 1

Op dinsdag 15 en donderdag 17 maart tussen 8.30-12.30 uur bij Beheer Openbare Ruimte, Kettingweg 7b

Stop het zwerfafval in de speciale bedrukte afvalzakken die u bij de afvalgrijper krijgt. Via de Mijngemeente app kunt u aangeven waar uw volle zwerfafvalzak opgehaald kan worden.

U mag de afvalgrijper houden om vaker zwerfafval op te ruimen. Doet u niets meer met de afvalgrijper? Lever deze dan weer in bij Beheer Openbare Ruimte, Kettingweg 7b of op het gemeentekantoor. Dan kunnen we deze weer hergebruiken. En natuurlijk geldt op=op.

Waste watchers

De Vughtse Waste Watchers gaan tijdens de Landelijke Opschoondag ook weer aan de slag. Ze starten om 9.30 uur bij Brasserie Onder Ons, Moleneindplein 21 en maken dan samen omgeving Moleneindplein zwerfafval vrij. Vind je het ook leuk om samen zwerfafval op te ruimen? Kom dan om 9.30 uur naar Brasserie Onder Ons.