Het Vughts Sportcafé op vrijdag 15 maart

Publicatiedatum: 
6 feb 2019
Op vrijdag 15 maart organiseren MOVE Vught en Vughtvoorelkaar het Vughts Sportcafé. Het Sportcafé vindt plaats in het raadhuis van Vught. U bent vanaf 19.00 uur van harte welkom. Een Sportcafé in de gemeente Vught is belangrijk. Wilt u weten waarom? Lees dan de komende weken de verhalen van MOVE Vught, Vughtvoorelkaar en de gemeente. Deze week: Valentine Kortbeek, (coördinator) buurtsportcoach MOVE Vught.

Wat doet een (coördinator) buurtsportcoach?

Samen met mijn collega’s, Mike en Jeroen, organiseren wij sport- en beweegactiviteiten voor alle leeftijden en doelgroepen in de gemeente Vught. Ik ben vooral betrokken bij activiteiten, evenementen en sportwerkzaamheden in relatie tot zorg, sportverenigingen of in de wijk. Mijn werkzaamheden zijn divers. Ik organiseer veel, werk projectmatig en heb een aansturende rol. Ik ben minder bezig met de uitvoering. Ook ben ik aanspreekpunt in de gemeente Vught voor Uniek Sporten (sportloket voor mensen met een beperking). Daarnaast leg ik verbindingen tussen de verschillende partijen.

Verbinden en versterken

Het Sportcafé is dé plek om elkaar tegen te komen en met elkaar in gesprek te gaan, van elkaar te leren en nieuwe ideeën op te doen. Maar ook om elkaar te helpen door het leggen van verbindingen.

Workshop: succesvolle communicatie

Ik vind heel veel workshops interessant. Als ik er nu zelf eentje zou gaan volgen dan is dat de workshop ‘succesvolle communicatie’. We hebben een heel mooi aanbod samengesteld. Er zit voor iedereen wel een workshop bij. Ik hoop dat er op 15 maart een diverse grote groep aanwezig is!

Komt u ook?

Het Sportcafé is voor bestuursleden, commissieleden, trainers en geïnteresseerden, maar ook voor andere sectoren die interesse of raakvlakken hebben met sport en bewegen. Hebt u interesse om te komen? Meldt u zich dan aan via www.movevught.nl en geef de twee workshops naar keuze door.