Het Vughts Sportcafé op vrijdag 15 maart

Publicatiedatum: 
27 feb 2019
Op vrijdag 15 maart organiseren MOVE Vught en Vughtvoorelkaar het Vughts Sportcafé. Het Sportcafé vindt plaats in het raadhuis van Vught. U bent vanaf 19.00 uur van harte welkom. Een Sportcafé in de gemeente Vught is belangrijk. Wilt u weten waarom? Lees dan de komende weken de verhalen van MOVE Vught, Vughtvoorelkaar en de gemeente. Deze week: Jeroen Leenders, buurtsportcoach MOVE Vught.

Wat doet een buurtsportcoach?

Samen met mijn collega’s, Valentine en Mike, organiseren wij sport- en beweegactiviteiten voor alle leeftijden en doelgroepen in de gemeente Vught. Wij ondersteunen buitenschoolse sport activiteiten voor kinderen van de basisscholen en stimuleren bewegen in de openbare ruimte. We werken samen met verschillende organisaties om alle volwassenen en kinderen te betrekken bij het sport- en beweegaanbod. En daarnaast hebben wij een adviserende en informatieve rol.

Inspireren en elkaar versterken

Het is altijd inspirerend om met mensen uit je eigen vakgebied te praten. Het Vughts Sportcafé biedt u deze mogelijkheid. Tijdens deze avond kunt u samen kijken naar nieuwe doelen en mogelijkheden. U weet wat er leeft en wat de wensen en vooral de behoeften zijn. Door het maken van verbindingen versterkt u elkaar. En nog belangrijker u creëert daarmee een beter en passend aanbod.

Welke workshop ga ik volgen?

Ik kies voor de workshop ‘Omgaan met gedragsproblematiek in de training’. Dit is een onderwerp waar bijna elke trainer wel mee te maken heeft of krijgt. Het is aan de orde van de dag en zeer actueel.

Komt u ook?

Het Sportcafé is voor bestuursleden, commissieleden, trainers en geïnteresseerden, maar ook voor andere sectoren die interesse of raakvlakken hebben met sport en bewegen. Hebt u interesse om te komen? Meldt u zich dan aan via www.movevught.nl en geef de twee workshops naar keuze door.