Het Vughts Sportcafé op vrijdag 8 november

Publicatiedatum: 
25 sep 2019
Op 8 november organiseert MOVE Vught het Vughts Sportcafé. Een Sportcafé in de gemeente Vught is belangrijk. Wilt u weten waarom? Lees dan de komende weken de verhalen van MOVE Vught en de gemeente. Deze week: Mike Wiersema, buurtsportcoach MOVE Vught.

Terugblik Vughts Sportcafé 15 maart

Op vrijdag 15 maart organiseerden wij samen met Vughtvoorelkaar het Vughts Sportcafé. Het was een heel succesvolle editie. We hadden ruim 30 aanmeldingen uit verschillende gelederen van sportverenigingen (bestuurslid, commissielid, trainer/coach). Maar ook geïnteresseerden die vanuit hun werk binnen een andere sector zijn betrokken bij sport en bewegen waren van de partij. Tijdens de bijeenkomst ontstond er een waardevolle groepsdynamiek met veel interessante inzichten vanuit verschillende invalshoeken. Op vrijdag 8 november organiseren wij weer een Sportcafé. Bent u erbij?

Inspirerende spreker over de waarden van sport

MOVE Vught is op zoek gegaan naar een mooie invulling voor het aankomende Sportcafé. Wij zijn dan ook trots dat we een hele interessante en inspirerende spreker hebben gevonden die de aanwezigen meeneemt in de waarden van sport. Binnenkort volgt meer informatie over de inhoud.

Waar en wanneer?

U bent op vrijdagavond 8 november vanaf 18.30 uur van harte welkom in het clubhuis van Prins Hendrik. Om 19.00 uur opent Wethouder Toine van de Ven het Vughts Sportcafé.

Bent u erbij?

Aanmelden kan via www.movevught.nl onder het kopje activiteiten.