Het Vughts Sportcafé op vrijdag 8 november

Publicatiedatum: 
3 okt 2019
Op 8 november organiseert MOVE Vught het Vughts Sportcafé. Een Sportcafé in de gemeente Vught is belangrijk. Wilt u weten waarom? Lees dan de komende weken de verhalen van MOVE Vught en de gemeente. Deze week: Valentine Kortbeek, (coördinator) buurtsportcoach MOVE Vught.

Sport en bewegen staat bij MOVE, maar ook bij mij als persoon centraal. Sport vervult een voorbeeldfunctie voor het gedrag in de samenleving. Kinderen en jongeren leren spelenderwijs hoe ze moeten samenwerken, presteren en hoe om te gaan met winst en verlies. Een belangrijke ervaring die later ook weer van pas komt.

Spreker Frank van Eekeren

Tijdens het Vughts Sportcafé neemt spreker Dr. Frank van Eekeren ons mee in de waarden van sport. Frank van Eekeren heeft zich gespecialiseerd in de maatschappelijke betekenis en organisatie van de sport. Toen ik met hem een klein uurtje aan tafel zat als voorbereiding op het Vught Sportcafé, inspireerde hij mij al. Ik ben dan ook heel benieuwd naar de avond op 8 november. Bent u actief binnen een sportvereniging, hebt u interesse in sport of bent u in uw dagelijkse leven daar mee bezig? Meldt u zich dan aan voor het Vughts Sportcafé en laat u ook inspireren door deze boeiende spreker. Hopelijk zie ik u 8 november.

Waar en wanneer?

U bent op vrijdagavond 8 november vanaf 18.30 uur van harte welkom in het clubhuis van Prins Hendrik. Om 19.00 uur opent wethouder Van de Ven het Sportcafé. Van 19.15 tot 21.45 uur staat de vraag: ‘Hoe houdt u alle betrokkenen tevreden en zorgt u ervoor dat uw club waarden creëert die passen bij de eigenheid van de club?’ centraal. Van 21.45 tot 22.30 uur is er gelegenheid tot napraten tijdens de netwerkborrel.

Bent u erbij?

Wilt u meer weten over het programma en/of u aanmelden? Kijk dan op www.movevught/sportcafe.