Het Vughts Sportcafé op vrijdag 8 november

Publicatiedatum: 
21 okt 2019
Op 8 november organiseert MOVE Vught het Vughts Sportcafé. Een Sportcafé in de gemeente Vught is belangrijk. Wilt u weten waarom? Lees dan het verhaal van Jeroen Leenders, buurtsportcoach MOVE Vught.

Zoals spreker Dr. Frank van Eekeren aangeeft, kunnen de wensen van bestuurders, leden, vrijwilligers, sponsors en de gemeente Vught sterk uiteenlopen. Tijdens het Vughts Sportcafé hebt u de mogelijkheid om met andere mensen uit uw vakgebied te praten. Laat u inspireren door de verhalen en kijk samen naar nieuwe doelen en mogelijkheden. U weet wat er leeft, welke visies er naast elkaar zijn binnen uw vereniging en wat de wensen en vooral de behoeften zijn. Door het maken van verbindingen versterkt u elkaar. En nog belangrijker u creëert daarmee een beter en passend aanbod.

Waar en wanneer?

Bent u actief binnen een sportvereniging, hebt u interesse in sport of bent u in uw dagelijkse leven daar mee bezig? U bent op vrijdagavond 8 november vanaf 18.30 uur van harte welkom in het clubhuis van Prins Hendrik. Om 19.00 uur opent wethouder Van de Ven het Sportcafé. Van 19.15 tot 21.45 uur staat de vraag: ‘Hoe houdt u alle betrokkenen tevreden en zorgt u ervoor dat uw club waarden creëert die passen bij de eigenheid van de club?’ centraal. Van 21.45 tot 22.30 uur is er gelegenheid tot napraten tijdens de netwerkborrel.

Bent u erbij?

Wilt u meer weten over het programma en/of u aanmelden? Kijk dan op www.movevught.nl/sportcafe.