Het Vughts Sportcafé op vrijdag 8 november

Publicatiedatum: 
4 nov 2019
Op vrijdag 8 november organiseert MOVE Vught het Vughts Sportcafé. Op deze avond neemt spreker Dr. Frank van Eekeren ons mee in de waarden van sport. Het Sportcafé vindt plaats in het clubhuis van Prins Hendrik. U bent vanaf 18.30 uur van harte welkom. Een Sportcafé in de gemeente Vught is belangrijk. Wilt u weten waarom? Lees dan deze week het verhaal van wethouder Van de Ven.

Vught heeft een rijk verenigingsleven, met een breed aanbod aan sportactiviteiten. Maar dat is niet vanzelfsprekend. De opgave is om dit te behouden en te versterken. Het Vughts Sportcafé is de kans om van elkaar te leren en samen tot nieuwe ideeën te komen.

Meerwaarde van elkaar ontmoeten

Tijdens het Vughts Sportcafé op vrijdag 15 maart hebben we de meerwaarde kunnen zien van elkaar ontmoeten buiten de vaste verplichtingen van uw eigen vereniging om. We zijn toen thematisch in workshops uiteen gegaan. Op 8 november staat de vraag: ‘Hoe houdt u alle betrokkenen tevreden en zorgt u ervoor dat uw club waarden creëert die passen bij de eigenheid van de club?’ centraal. Dat is een vraag waar we allemaal op een bepaalde manier mee te maken hebben in onze sportverenigingen. Niet alleen in het bestuur, maar ook kaderleden, trainers en vrijwilligers.

Inspirerende avond

Het programma start om 19.00 uur. Het belooft een inspirerende avond te worden met Frank van Eekeren als spreker. En natuurlijk is het belangrijk om elkaar te ontmoeten en spreken tijdens de netwerkborrel. Kom allen!

Bent u erbij?

Wilt u meer weten over het programma en/of u aanmelden? Kijk dan op www.movevught.nl/sportcafe.