IJs, aardbeien of een lekker stukje vlees

Publicatiedatum: 
5 sep 2018
Ben je 10, 11 of 12 jaar? Kook je graag of zou je dat wel willen leren? Geef je op voor de Keukenbazen Battle en wordt Keukenbaas 2018!

IJs, aardbeien of een lekker stukje vlees

Je verzint – samen met je vrienden of klasgenootjes – een lekker hoofgerecht met producten uit de buurt. Hebben jullie het leukste of lekkerste menu van heel Vught en Cromvoirt samengesteld? Dan doe je mee aan de Mega Live KookBattle. Dat is een kookwedstrijd tussen 17 gemeenten in Noord-Brabant.

Leer de kneepjes van het vak

Je gaat de maaltijd dan klaarmaken voor een aantal gasten, waaronder burgemeester Van de Mortel. Omdat we in Vught natuurlijk graag willen winnen, krijgen jullie hulp van chef-kok Bobby Rust van Noble Kitchen in Cromvoirt. Van hem leren jullie de kneepjes van het vak en hij helpt jullie gerecht nog lekkerder te maken. Bij de Mega Live KookBattle is hij natuurlijk ook aanwezig om samen met jullie iets heel bijzonders op tafel te zetten.

Ook meedoen?

Vind je het leuk om mee te doen? Geef je dan voor 23 september op. Kijk op www.keukenbazen.nl voor alle spelregels. Daar vind je ook een overzicht van winkels/bedrijven waar je terecht kunt voor lekkere ingrediënten uit de buurt. Doe je mee?