Ik heb een vacature

Wegwijs+ bemiddelt tussen werkgevers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt

Wegwijs+ biedt maatwerk en is een volwaardig gesprekspartner voor het bedrijfsleven in de gemeente Vught en omstreken. Wegwijs+ gaat met ondernemers in gesprek, laat zien wat de mogelijkheden zijn en denkt mee. Bemiddeling is kosteloos en juiste kandidaten mogen gelijk in dienst. Als Wegwijs+ de ondernemer niet kan helpen, dan wordt de ondernemer eventueel doorverwezen. Wegwijs+ probeert u altijd verder op weg te helpen.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die Wegwijs+ u kan bieden of over maatschappelijk verantwoord ondernemen? Neem dan contact op met accountmanagers John van Gemert en Yvonne van Laarhoven van Wegwijs+ via tel. 073 65 80 750.

De accountmanagers werken nauw samen met de klantmanagers. De klantmanagers zetten eventueel voorzieningen in, afhankelijk van de situatie en de beperking, om een baan passend te maken.


Social Return

Social Return is het creëren van werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wegwijs+ werkt samen met het Adviespunt om de juiste mensen op de juiste plek te krijgen. Wegwijs+ bemiddelt zelf. De opdrachtgever of projectleider is zelf verantwoordelijk voor de handhaving van de Social Return verplichting. Het Adviespunt signaleert en bij onvoldoende inspanning is het aan het Adviespunt om daar contractuele consequenties aan te verbinden.

Wilt u meer informatie over Social Return, neem dan contact op met John van Gemert, Social Return coördinator via tel. 073 65 80 750.