Jeugd- en drugsoverlast

Hebt u overlast van jongeren in uw buurt? Of vermoedt u dat er ergens wordt gehandeld in drugs? Schakel direct de politie in en bel 0900 – 8844 of stuur een e-mail naar de gemeente boa@vught.nl.

Hangjongeren

Hebt u in de buurt last van groepen hangjongeren? Bijvoorbeeld door dat ze veel alcohol of drugs gebruiken, schreeuwen, harde muziek draaien, ruzie maken, voorbijgangers beledigen of bedreigen en/of rotzooi maken? Uw klachten worden serieus genomen. Samen met politie, bijzondere opsporingsambtenaren (BOA’s), jongerenwerkers, het Openbaar Ministerie, Bureau HALT en u nemen we maatregelen om overlast door jongeren te verminderen.


Drugsoverlast

Samen met de politie zorgen we ervoor dat handel in harddrugs vermindert. Het in bezit hebben van drugs is strafbaar. Ook het produceren, verkopen en vervoeren van drugs is verboden. Het gebruiken van drugs is niet strafbaar. Vermoedt u dat er ergens in Vught of Cromvoirt in drugs wordt gehandeld? Schakel direct de politie bij u in de buurt in. Bel 0900 – 8844. Aangifte doen kan ook digitaal bij de politie