John van restaurant De Heer Kocken geeft iedereen een eerlijke kans

Publicatiedatum: 
26 aug 2019
Begin 2018 ben ik in contact gekomen met Yvonne van Wegwijs+. Ik zocht een afwashulp. Iemand die in ons team past. Een persoon met teamspirit. Yvonne stelt kandidaten voor. Zij is de schakel tussen mij en de werknemer. Deze achterban is fijn. Ik kan haar altijd bellen.

De werknemers via Wegwijs+ hebben een afstand tot de arbeidsmarkt. Een rugzak en soms wat minder verantwoordelijkheidsgevoel. Maar iedereen verdient een eerlijke kans. En daar zet ik me ook voor in. Ik investeer in onze medewerkers, zorg voor begeleiding en pas indien nodig werktijden aan.

In mijn vakgebied is communiceren, kordaat reageren en afspraken nakomen heel belangrijk. Dat zoek ik ook in de samenwerking met Wegwijs+. Dit gaat goed, maar af en toe mis ik het snelle schakelen. Helaas zijn veel ondernemers niet bekend met Wegwijs+. Ikzelf was dat een jaar geleden ook niet. Dat is jammer. Wegwijs+ biedt namelijk veel mogelijkheden op het gebied van personeel. En het is natuurlijk financieel aantrekkelijk.

De opstartfase in 2018 ging niet vanzelf, je moet er wat voor doen. Maar nu een jaar later ben ik heel blij dat ik in de molen zit!

John Kocken is eigenaar van het restaurant De Heer Kocken.