Josée Smit-Vullinghs

Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand

Babs José

Ruim 28 jaar ben ik Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand in de gemeente ’s-Hertogenbosch en sinds 13 jaar voltrek ik ook huwelijken in de gemeente Vught. En ik doe dit met heel veel plezier. Ik vind het een eer om het ‘startsein’ te mogen geven van zo’n belangrijke mooie gebeurtenis in iemands leven. Ieder paar is uniek en iedere huwelijksceremonie is weer even spannend. Een persoonlijke toespraak maken waarin ook de gasten in de zaal worden meegenomen in het verhaal van het bruidspaar, is een uitdaging en blijft bijzonder om te doen.

Voorafgaand aan de huwelijksdag maak ik met jullie een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Graag wil ik ruim de tijd nemen om jullie persoonlijke verhalen en het waarom van jullie keuze voor elkaar te horen.

Maar wat ook heel belangrijk is om tijdens dit gesprek aan te geven wat jullie wensen zijn omtrent de huwelijksceremonie. En natuurlijk wil ik jullie met tips en/of ideeën van dienst zijn.

Van mij mag je verwachten dat ik mijn uiterste best zal doen om er een mooie, persoonlijke ceremonie van te maken die aan jullie wensen zal voldoen. En ik hoop dat jullie dan ook na afloop kunnen zeggen: ‘Dit was echt ons verhaal in onze ceremonie’.

Extra informatie

Josée Smit-Vullinghs kan de ceremonie in het Nederlands voltrekken.