Julie van Lanschot – Wery

Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand

Babs Julie

Jullie zijn op zoek naar een trouwambtenaar die bij jullie past. Neem daar even de tijd voor, want bij een onvergetelijke huwelijksdag hoort een mooie, vrolijke, stijlvolle en vooral ook persoonlijke huwelijksceremonie.

Met het ondertekenen van de trouwakte beloven jullie om er voor elkaar te zijn in voor- en tegenspoed en tekenen jullie voor de rechten en plichten die aan de huwelijkse staat zijn verbonden. Naast dit plechtige moment is er tijdens de ceremonie ruimschoots de rust en de ruimte om stil te staan bij wat het betekent dat jullie elkaar gevonden hebben en samen met elkaar door willen gaan. En er is alle tijd om samen met jullie gasten terug te kijken en vooruit te blikken.

Dit alles willen jullie natuurlijk in je eigen sfeer en met ruimte voor persoonlijke wensen vormgeven. Als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgelijke Stand van de gemeente Vught wil ik jullie huwelijksceremonie graag op een ontspannen en plezierige wijze laten verlopen. Ik zal mij daarbij zoveel mogelijk laten leiden door jullie wensen en de informatie die jullie mij vooraf hebben gegeven.

In een voorgesprek zullen we zowel het informele, als het formele gedeelte van de huwelijksplechtigheid doornemen en bespreken. Graag leer ik jullie tijdens deze ontmoeting beter kennen, zodat het een ceremonie wordt die bij jullie past.

Niet werkzaam: vrijdag- en zaterdagavond en zondag