Loop op 25 november gewoon binnen!

Publicatiedatum: 
18 nov 2021
Wat vind jij belangrijk in 2035: dat er nog voldoende parkeerplaatsen zijn of dat we asfalt vervangen door groen in verband met klimaatontwikkelingen? Hebben we liever dat veel plekken in de gemeente in de toekomst met de auto bereikbaar blijven? Of kiezen we voor de (elektrische) fiets?

Laat weten wat jij vindt van mobiliteit en loop donderdagmiddag 25 november binnen bij de Vughtse brandweerkazerne. Daar zijn allerlei experts aanwezig aan wie je vragen kunt stellen. Je kunt ook horen welke inzichten ze al hebben verzameld van andere inwoners van Vught, Helvoirt en Cromvoirt. Je bent  van harte welkom.

Wij in Vught

Lukt het niet om zelf te komen en wil je toch meedenken? Ga naar Wij in Vught. Daar kun je reageren op allerlei stellingen en vragen stellen over mobiliteit. Je hoeft hiervoor niet in te loggen.

Coronamaatregelen

Wegens de aangescherpte coronamaatregelen vragen we je tijdens je bezoek aan de brandweerkazerne een mondkapje te dragen. Op locatie zijn er voldoende desinfectiezuilen en pompjes aanwezig en natuurlijk houden we de 1,5 meter afstand in acht. We maken gebruik van een looproute en we houden een maximaal aantal personen aan dat de ruimte mag betreden. Daardoor kan het zijn dat je bij de ingang gevraagd wordt even te wachten voordat je naar binnen kunt.

Datum, tijd en locatie

Datum: Donderdag 25 november 2021

Tijd: van 14:00u tot 18:00u

Locatie: Kettingweg 7B in Vught

Inschrijven is niet nodig, je kunt gewoon binnenlopen. Zien we je op 25 november?