Manola van Leeuwe

Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand

Manola van Leeuwe

Jullie gaan trouwen, dat wordt vast heel bijzonder moment! En wat fijn dat jullie voor de mooie gemeente Vught gekozen hebben.

Nu volgt een periode van voorbereiden en nadenken over hoe jullie deze speciale dag voor je zien. 

Een belangrijk onderdeel van de bruiloft is de ceremonie. Als trouwambtenaar wil ik niet alleen de formele verplichtingen vervullen maar ook jullie liefdesverhaal tot leven brengen.

Ongeacht jullie achtergrond, cultuur, of overtuigingen, kijk ik er naar uit om mee te denken hoe we dit naar jullie wensen vorm kunnen geven. Dit betekent dat er ruimte is voor een glimlach, een lach en zelfs een traan. 

Mijn doel is om een ontspannen sfeer te creëren waarin jullie en jullie gasten een bijzondere ervaring delen. We gaan van de bruiloft een onvergetelijke dag maken! 

Extra informatie

Manola van Leeuwe is als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand beschikbaar op alle dagen van de week. Willen jullie op maandag t/m donderdag trouwen en Manola als jullie trouwambtenaar, dan graag eerst contact opnemen met de gemeente Vught. Zij controleren of Manola dan beschikbaar is. Manola kan de ceremonie in het Nederlands voltrekken.