Meer doorstroming op de Vughtse woningmarkt

Publicatiedatum: 
17 okt 2018

Het is één van de ambities uit het nieuwe bestuursakkoord 'Vernieuwd en vertrouwd':  een betere doorstroming op de Vughtse woningmarkt. Met een evenwichtige nieuwbouw-mix van betaalbare, middeldure en dure koop- en huurwoningen wil de Vughtse coalitie dit mogelijk maken.

Een onderdeel van deze mix komt in Stadhouderspark. Daar verrijst het appartementencomplex 'De Coligny', met 21 middeldure huurwoningen. Het draagt ongetwijfeld bij aan een gevarieerde verhuisbeweging in Vught.   

Middelduur huren in Vught

Met het splinternieuwe appartementencomplex 'De Coligny' in Stadhouderspark krijgt Vught er een welkom en aantrekkelijk aanbod van 21 middeldure huurwoningen bij. Ontwikkelaar BPD richt zich met de nieuwe appartementen op jonge tweeverdieners, 55+ senioren en alleenstaanden in de leeftijdscategorie 30-55+. De aanvangshuren zijn tot € 1.000,--. 

Interesse?   

Meer informatie vindt u op de projectwebsite Stadhouderspark. Hebt u interesse? Dan kunt u dat aangeven. Uw belangstelling wordt genoteerd en zodra de verhuur van start gaat, krijgt u hiervan bericht.  De appartementen worden in het eerste kwartaal van 2019 opgeleverd.