MOVE Sportzomer 2019

Publicatiedatum: 
12 aug 2019
Verschillende weertypen weerhielden de kinderen uit Vught en Cromvoirt er niet van om massaal deel te nemen aan de Sportzomer.

Eerste drie weken

Tijdens de eerste drie weken van de zomervakantie stonden de buurtsportcoaches van MOVE Vught klaar om de kinderen een sportieve ochtend te bezorgen. Tijdens “ZomerFun” (onderdeel van de MOVE Sportzomer) konden de kinderen zich tussen 10.00 en 12.00 uur helemaal uitleven met de uitdagende sportmaterialen die voor hen klaar lagen. De kinderen bepaalden zelf hoe laat ze kwamen, hoe lang ze bleven, wat ze gingen doen en met wie ze gingen spelen. Op die manier voor ieder wat wils. De één ging lekker met een groepje kinderen bubbelvoetballen of knotshockeyen, terwijl de anderen zich in een tweetal vermaakten met badminton of alleen ging jongleren of frisbeeën.

Hittegolf in de laatste week

De laatste week werd ook Vught ‘getroffen’ door een hittegolf. MOVE Vught heeft daar goed op ingespeeld en twee waterattracties neergezet. De attracties zorgde voor een heerlijke verfrissing en heel veel waterpret! Aan het einde van de ZomerFun stond de teller op 432 kinderen. Een aantal waar MOVE Vught met recht trots op is.

Dank je wel

MOVE Vught bedankt alle kinderen voor hun deelname en enthousiasme. De buurtsportcoaches (Valentine, Jeroen en Mike) zien jullie graag weer terug  bij een van de activiteiten in het nieuwe schooljaar, zoals Plein Sportief, MOVE Academy en Sjors Sportief.