MOVE Vught en Senioren

Publicatiedatum: 
6 mei 2019
MOVE zet zich in voor iedereen die graag wil sporten en bewegen. Zij steken extra energie in de mensen waarvoor sport- en bewegen niet altijd vanzelfsprekend is.

Walking Football is een lekker potje voetballen zonder te rennen. Het is een prettige vorm van bewegen met een bal. Walking Football vindt plaats op woensdagochtend bij Zwaluw VFC, de Kikvorsch 5 Vught. De kantine is geopend van 09.30 tot 12.30 uur. De voetbalactiviteit is van 10.30 tot 11.30 uur. 

Ontmoeten

Dankzij de geopende kantine staat ook zeker het ontmoeten centraal. Onder het genot van een kopje koffie kunt u bijkletsen over voetbalzaken, verhalen over vroeger en andere actuele onderwerpen. Spreekt de combinatie van bewegen en gezelligheid u aan, kom dan zeker een keer meedoen.

Tot aan de zomervakantie is deelname gratis. Aanmelden is niet verplicht, u kunt gewoon langskomen en geheel vrijblijvend een keertje meedoen.

Open armen

Vindt u het wel leuk om te komen, maar vindt u het lastig om er helemaal alleen naar toe te gaan? Dan zijn begeleiders of kinderen van de oudere ook van harte welkom om mee te komen. De koffie staat klaar! Mocht er niemand beschikbaar zijn en u wilt graag thuis opgehaald worden door een medespeler, dan bespreken we dat in de groep. Zowel de organisatie (MOVE en Zwaluw) alsmede de enthousiaste spelers staan klaar om extra deelnemers met open armen te ontvangen.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met MOVE Vught via info@movevught.nl of 06 11 43 51 77. Ook kunt u kijken op onze website www.movevught.nl