Ondernemer in Vught?

Publicatiedatum: 
9 nov 2021
Bent u ondernemer of wilt u een onderneming in de gemeente starten? Hebt u vragen over ondernemen? Neem dan contact op met onze bedrijfscontactfunctionaris, John van Gemert. Hij is hét gemeentelijk aanspreekpunt voor ondernemend Vught en de schakel tussen het bedrijfsleven en de gemeente.

Als bedrijfscontactfunctionaris pakt John alle inkomende vragen, wensen en problemen van ondernemers op. Dit kan telefonisch, online of persoonlijk. Daarnaast komt John graag bij u langs om te horen en te leren over uw bedrijf. Door zoveel mogelijk ondernemers op hun eigen bedrijf/werkplek te bezoeken, krijgt hij de signalen en informatie uit eerste hand. Hij adviseert daar waar mogelijk en deelt vragen en bevindingen met de juiste afdeling. Hij bewaakt tevens de voortgang en terugkoppeling van vragen.

De bedrijfscontactfunctionaris is de directe relatie tussen gemeente, ondernemers en individuele bedrijven. Hiermee stimuleren we de lokale economie én we verbeteren de samenwerking tussen gemeente en ondernemers.

Contact

John van Gemert is te bereiken via 073 65 80 680 of mail naar ondernemer@vught.nl