Pierre Dominicus

Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand

Babs Pierre

Mijn naam is Pierre Dominicus en ben sinds 2008 als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand van de gemeente Vught werkzaam.

Naast mijn drukke (hoofd)baan bij de rijksoverheid, is mijn hobby als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand bij de gemeente Vught een mooie afwisseling op mijn drukke bestaan.

Het aangaan van een huwelijk, dan wel van een geregistreerd partnerschap is een grote stap in het leven van geliefden en daarbij is ‘maatwerk’ een vereiste. In de voorbereiding op ‘de grote dag’ kom ik u (mits u in de buurt van Vught woont, anders kan er een gesprek in het Gemeentehuis van Vught plaatsvinden) thuis in uw eigen vertrouwde privé omgeving bezoeken voor een kennismakingsgesprek, dit om elkaar te leren kennen en uw persoonlijke wensen te bespreken.

Zo kan het zijn dat u als bruidspaar, voor het afleggen van de huwelijksgelofte, elkaar wil toespreken, de getuigen nog een woordje tot u willen richten, of dat u het geheel op een interactieve wijze wenst plaats te laten vinden.

In goed overleg is veel mogelijk, waarbij het mijn streven is om uw huwelijksdag tot een onvergetelijke dag te laten worden!

Graag tot ziens op één van de prachtige trouwlocaties van de gemeente Vught!

Niet werkzaam: maandag t/m donderdag