Pim de Laat

Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand

Pim de Laat

Ik ben Pim, ook wel de 'CakeBABS' genaamd. Deze naam is ontstaan uit alle leuke gesprekken die ik in de afgelopen jaren heb gehad met bruidsparen die bij mij aan tafel hebben gezeten. Samen met mijn vrouw Claudia heb ik in 2014 Cake 5 Exclusive Cakes opgezet. We maken al jaren vele persoonlijke bruidstaarten. Vooraf heb ik altijd een persoonlijk gesprek met onze bruidsparen. Met die informatie kan ik heel veel en je hebt meteen een leuke kennismaking.

Toen mij regelmatig werd gevraagd of ik ook de huwelijksceremonie kon verzorgen, ben ik daar werk van gaan maken. Daaruit is de combinatie van Cakeboss en BABS ontstaan. Vanaf februari 2020 ben ik trouwambtenaar bij de mooie gemeente Vught.

Jullie ideeën over jullie trouwdag ontstaan eigenlijk op dezelfde manier. Het moet vrolijk en gevuld zijn met alle mensen die je lief hebt. Een dag waar je nog lang op terugkijkt en waar je ook nog veel om kan lachen. De huwelijksceremonie is uniek en alleen voor jullie bedoeld en geen standaard verhaal uit een boek. De ceremonie wordt voor jullie geschreven naar aanleiding van alle informatie die ik van jullie krijg tijdens een gezellig gesprek.

Samen spreken we ergens af waar jullie je op je gemak voelen en graag je levensverhaal willen delen met mij. Daar maak ik dan een mooi verhaal van waarin kenbaar wordt waarom je zo graag met elkaar wilt trouwen.

Ik kijk ernaar uit om samen met jullie te werken aan de mooiste dag van jullie leven. Aan mijn enthousiasme zal het zeker niet liggen.

ps. The ceremony can also be done in English if you prefer this.