Plannen om in 2022 een groot evenement te organiseren?

Publicatiedatum: 
20 jul 2021
Wilt u in Vught een klein evenement organiseren? Dan meldt u dit evenement aan bij de gemeente Vught. Bent u van plan om een evenement in 2022 te organiseren waarvoor fysieke maatregelen genomen moeten worden, zoals politie inzet? Mail dit dan voor 1 oktober 2021 naar veiligheid@vught.nl

1 oktober 2021

In 2022 verwacht de politie tijdens grote evenementen in de regio Meierij extra druk op de politiecapaciteit. Omdat zo’n evenement gevolgen heeft voor de omgeving en deze goed voorbereid moet zijn, wil de politie graag op tijd weten hoeveel en welke grote evenementen zij in 2022 kunnen verwachten. Met deze informatie kan de politie een goede planning maken en politie inzet garanderen tijdens het evenement.

Wat betekent dit?

Gaat u in 2022 een groot evenement in de gemeente Vught organiseren of denkt u hierover na? Mail dit dan uiterlijk vóór 1 oktober 2021 naar veiligheid@vught.nl t.a.v. Mirte Faber. Zet in deze mail op welke dag(en) het evenement gaat plaatsvinden. Evenementen voor het jaar 2022 die na 1 oktober 2021 bij de gemeente Vught bekend worden gemaakt, worden niet meer in behandeling genomen.

Let op

Uw email is geen aanvraag. Het is alleen een mededeling dat u van plan bent om in 2022 een evenement te gaan organiseren. De aanvraag en de vergunningverlening vindt op de normale wijze plaats. De definitieve aanvraag kunt u tot 12 weken voorafgaand aan het evenement indienen.