Praat mee over de herbestemming van VAB-locaties

22 juni 2023
Algemeen

Onze gemeente heeft te maken met vraagstukken die gaan over klimaatadaptatie, energietransitie, water en natuur. Daarnaast zijn er steeds meer agrariërs die met hun bedrijf stoppen. Hierdoor ontstaat in het buitengebied ruimte voor nieuwe initiatieven, die passen in en bijdragen aan de kwaliteit van de omgeving. Ook wel bekend als Vrijkomende Agrarische Bebouwing (VAB-locaties). Hierover willen we graag samen met agrariërs en bewoners van ons buitengebied in gesprek.

Uw ideeën over passende initiatieven nemen we graag als input mee bij de herijking van het beleid. Daarvoor organiseren we twee bijeenkomsten. Eén op dinsdagavond 4 juli voor het buitengebied van Cromvoirt en één op woensdagavond 5 juli, voor het buitengebied van Helvoirt. We bespreken de verschillende deelgebieden in ons buitengebied, met ieder hun eigen kwaliteiten, opgaven en uitdagingen. Uw ideeën zijn belangrijk.

Praat mee, meld u aan!
Wilt u uw ideeën hierover met ons delen? Meldt u zich dan aan. Stuur een e-mail naar r.de.ruijter@vught.nl. Hebt u vragen over deze avond? Neem dan contact op met (de heer) R. de Ruijter via 073 65 80 680.

Praktische info
Datum: dinsdagavond 4 juli – buitengebied Cromvoirt
Tijd: 19.30 uur
Locatie: De Oude Herberg, St.-Lambertusstraat 17, Cromvoirt

Datum: woensdagavond 5 juli – buitengebied Helvoirt
Tijd: 19.30 uur
Locatie: Brasserie De Keizer, Lindelaan 58, Helvoirt