Proclaimer en toegankelijkheid

De gemeente Vught is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. Wij doen er alles aan deze toegankelijk, actueel en juist te houden.

Wij streven naar een optimale dienstverlening en zorgvuldige afhandeling van vragen. Informatie over de gemeente Vught, gemeentelijk beleid en gemeentelijke producten en diensten vindt u op deze website.

Alle informatie die u ons geeft, behandelen wij vertrouwelijk volgens onze privacy verklaring. Persoons- of adresgegevens gebruiken we alleen waarvoor u ze aan ons hebt verstrekt.

Als u een mail ontvangt die niet voor u bestemd is, vragen wij u de e-mail terug te sturen naar de afzender en de e-mail te verwijderen. 
De gemeente Vught streeft ernaar om e-mailberichten, die bij het centrale e-mailadres gemeente@vught.nl binnenkomen, zo snel mogelijk te beantwoorden.

Is bepaalde informatie voor u niet toegankelijk of komt u iets tegen wat niet juist is?  Stuur een e-mail met uw vraag of opmerking naar communicatie@vught.nl of bel ons op telefoon 073 65 80 680.

Naar de toegankelijkheidsverklaring