Sacha van Hest

Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand

Babs Sasha

U heeft het besluit genomen te gaan trouwen in onze mooie gemeente Vught. Vught kent vele mooie en bijzondere plekken. Fijn dat u onze gemeente uitgekozen heeft om elkaar trouw te beloven.

Trouwen, elkaar trouw beloven is bijzonder. Bijzonder mooi, liefdevol en speciaal. Voor u, als bruidspaar, maar ook voor de mensen om u heen. Het is een mooie én serieuze stap die u samen gaat zetten. U spreekt naar elkaar uit, in het bijzijn van uw naasten, dat u voor elkaar kiest en dat u elkaar zult steunen.

Als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand in de gemeente Vught draag ik graag mijn steentje bij aan een dag die voor u heel speciaal zal zijn. U zult nog vaak praten over deze dag en er vaak aan terugdenken. Daarom vind ik het belangrijk dat we samen een mooi feest maken van deze officiële plechtigheid. Ik ben positief nieuwsgierig naar mensen en naar hun verhaal. Vooral mensen die positief in het leven staan zullen zich bij mij thuis voelen.

Het is mijn intrinsieke drive om mensen te verbinden. Dat geeft mij energie en maakt me blij. Die energie hoop ik ook op jullie dag uit te stralen.

Natuurlijk is er ruimte voor uw persoonlijke wensen, het is immers uw dag!

Extra informatie

Sacha van Hest is als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand beschikbaar op woensdag, donderdag (even weken) en vrijdag (oneven weken), zaterdag en zondag. Sacha kan de ceremonie in het Nederlands en Engels voltrekken.