Samen Slim rijden in Vught

Publicatiedatum: 
23 mei 2019
Zaterdag 25 mei om 9.30 uur is de officiële lancering van de vijf nieuwe elektrische deelauto’s in Vught. Wethouder van de Ven maakt de eerste proefrit met de deelauto. U bent van harte uitgenodigd om op deze ochtend de elektrische deelauto uit te proberen. U mag een proefrit maken en ter plekke krijgt u meer informatie hoe het precies werkt. Vooraf aanmelden is niet nodig. U kunt gewoon langskomen.

Samen slim rijden is opgestart door VET Vught en Van den Udenhout. De gemeente Vught en OnzeAuto ondersteunen dit initiatief van harte. Door elektrisch rijden bereiken we meerdere doelen: energiebesparing, minder CO2 en fijnstof uitstoot. En u betaalt slechts naar gebruik.

Deze vijf auto’s krijgen een vaste plek in Vught. De locaties van de deelauto’s:

•          Oranjepad en hoek Kampdijklaan/Willem de Zwijgerlaan

•          Druivenkas

•          Van Heurnlaan en De van der Schuerenlaan

Lancering

Datum: zaterdag 25 mei om 9.30 uur – 11.30 uur
Waar:    bij het Raadhuis, Leeuwensteinplein 5

Introductiekorting

Schrijf u nu in en rij tot 1 september voor € 2,50 per uur en €0,18 per km. Vraag ook uw buren om mee te doen en ontvang beiden 100 vrije kilometers cadeau.

Meer informatie

Hoe samen slim rijden Vught precies werkt kunt u ook bekijken op www.vught.samenslimrijden.nu of neem contact op met Arno van der Laan (VET Vught) communicatie@vet-vught.nl.