Schakel tussen gemeente en ondernemers

Publicatiedatum: 
20 mrt 2019

De bedrijfscontactfunctionaris van de gemeente Vught is Sevanne Bouman. Zij is hét gemeentelijk aanspreekpunt voor ondernemend Vught en de schakel tussen het bedrijfsleven en de gemeente. Ondernemers moeten kunnen doen waar zij goed in zijn: ondernemen. De gemeente wil hen hierbij graag ondersteunen en faciliteren. Een goede dienstverlening richting ondernemers is hierbij van groot belang. Daarom heeft de gemeente Vught een bedrijfscontactfunctionaris.

Wat doet een bedrijfscontactfunctionaris?

De bedrijfscontactfunctionaris pakt alle inkomende vragen, wensen en problemen van ondernemers op. Zij legt deze bij de juiste ambtenaar neer en zorgt voor de terugkoppeling. De functionaris is de directe relatie tussen gemeente, lokale ondernemersvereniging(en) en individuele bedrijven. Hiermee stimuleren we de lokale economie én we verbeteren de samenwerking tussen gemeente en ondernemers.

Contact

Hebt u een vraag, idee of opmerking voor onze bedrijfscontactfunctionaris? Neem dan contact met haar op via 073 65 80 680, mail naar gemeente@vught.nl of via www.vught.nl/bedrijven ovv bedrijfscontactfunctionaris.