Sjors sportief en Sjors Creatief Vught

Publicatiedatum: 
8 jul 2019
Sjors Sportief en Sjors Creatief, hét stimuleringsproject voor sport en cultuur voor basisschoolleerlingen, was in het schooljaar 2018-2019 een groot succes. Ook in het schooljaar 2019-2020 slaan de buurtsportcoaches en de cultuurcoaches de handen ineen om dit mooie stimuleringsproject weer in Vught aan te bieden. Sport- en cultuuraanbieders opgelet! Uw activiteit is namelijk van groot belang om het project te laten slagen.

MOVE Vught en Plaza Cultura

In het schooljaar 2018-2019 hebben bijna 600 kinderen zich ingeschreven. Zij deden mee aan 198 activiteiten van 47 verschillende aanbieders. Ook voor het nieuwe schooljaar zijn sport- en cultuur activiteiten van harte welkom. U kunt uw activiteit aanmelden via www.sportstimuleringnederland.nl. Bent u geen vereniging, maar wilt u toch graag een activiteit voor deze doelgroep aanbieden, neem dan contact op met MOVE Vught of Plaza Cultura.

Sjors boekje

Aan het begin van het nieuwe schooljaar krijgen ruim 2500 kinderen van de basisscholen in Vught en Cromvoirt het Sjors boekje. In dit boekje staan alle activiteiten op het gebied van sport en cultuur die voor 18 juni 2019 zijn aangemeld door de aanbieders. U kunt geen activiteiten meer doorgeven die in het boekje worden opgenomen. Maar uiteraard is het altijd mogelijk om activiteiten aan te melden. Deze worden dan op de website van Sjors Sportief (www.sjorssportief.nl) geplaatst. Via deze site melden de kinderen zich ook aan.

Meer informatie?

Mocht u vragen hebben dan kunnen de sportaanbieders contact opnemen met Buurtsportcoach Mike Wiersema (mike.wiersema@movevught.nl) en de cultuuraanbieders met Cultuurcoach Heleen Korthals (heleen@plazacultura.nl). Neem ook alvast eens een kijkje op www.sjorssportief.nl.