Sjors Sportief & Sjors Creatief Vught

Publicatiedatum: 
27 sep 2018
“Het sport- & cultuurstimuleringsproject ’Sjors Sportief & Sjors Creatief’ in de gemeente Vught doet het goed.”, aldus Sportstimulering Nederland, de organisatie achter Sjors Sportief & Sjors Creatief. De teller staat nu op 865 inschrijvingen.

In de gemeente Vught zijn 45 aanbieders actief. Zij bieden 172 activiteiten aan. Van dansen, freerunning, zingen, hockey, schilderen, judo tot turnen, koken, tennis en boksen.

Inschrijven voor een activiteit

Heb jij je nog niet ingeschreven voor een activiteit? Geen probleem. Inschrijven kan namelijk nog het hele schooljaar via www.sjorssportief.nl. Houd ook de website www.sjorssportief.nl goed in de gaten, want er worden nog steeds nieuwe cursussen aangeboden.

Sportverenigingen en cultuuraanbieders

Nieuwe sportverenigingen en cultuuraanbieders die ook mee willen liften op het succes van Sjors Sportief & Sjors Creatief kunnen een mailtje sturen naar info@movevught.nl. Hebt u zich als vereniging/organisatie al aangemeld, maar u hebt nieuw aanbod, dan kunt u deze altijd invoeren in het systeem.

Succesvolle formule

Het verbinden van kinderen aan sport en cultuur is een van de speerpunten uit het gemeentelijk beleid. ‘Sjors Sportief & Sjors Creatief’ is één van de projecten die de gemeente Vught, MOVE Vught en Plaza Cultura inzet om hun beleidsdoelen te behalen op het gebied van sport en cultuur. Het blijkt een succesvolle formule om kinderen van de basisschoolleeftijd te enthousiasmeren voor sport en cultuur.