Succesvolle 5e editie MOVE Sportzomer

Publicatiedatum: 
19 aug 2020
Dit jaar vierde MOVE Sportzomer haar vijfjarig jubileum. Bijna 900 deelnemers deden mee aan de zomeractiviteiten van MOVE Vught. ‘Wederom een succesvolle editie.’, aldus MOVE Vught. MOVE haalde weer alles uit de sporttas om zowel kinderen, volwassen als senioren actief te houden tijdens de zomerperiode. Gratis en voor niets!

Andere opzet

MOVE Vught: ‘Mede door Corona hebben we dit jaar gekozen voor een andere opzet. Het programma is uitgebreider, gevarieerder en gericht op alle doelgroepen. We hebben de zomeractiviteiten onderverdeeld in drie categorieën en dat is een succes gebleken. De Zomertour op de dinsdagochtend. Dit is een tour langs verschillende sporten, plekken en verenigingen geschikt voor verschillende leeftijden. Samen sporten en bewegen op woensdagochtend en Zomerfun op de donderdagochtend voor alle basisschoolkinderen. Ook hadden we dit jaar voor het eerst aanbod voor kleuters.

Spetterend MOVE Sportzomer

Op woensdag 19 augustus werd Aquafun gehouden. Heel veel kinderen genoten van verschillende waterspellen, zoals waterglijbanen, flessenvoetbal en sponzen gooien. Ook wethouder Toine van de Ven deed gezellig mee. Het was een waterparadijs voor iedereen.

De statistieken

Als we terugkijken, dan zijn we ontzettend tevreden. We hebben Vughtbeweegt.nl ingezet voor alle zomeractiviteiten, in totaal waren dit er 95, waarvan 26 van MOVE Vught. Bijna 900 deelnemers kozen voor de activiteiten van MOVE Vught. Omdat inschrijven niet bij elke activiteit verplicht was, werden sommige deelnemers geregistreerd tijdens de activiteit. De jongste deelnemer was 2 en de oudste 77 jaar.’

Vught Beweegt

Ook na de vakantie is MOVE Vught volop actief. Kijk op www.vughtbeweegt.nl voor alle creatieve, educatieve en sportieve activiteiten in de gemeente Vught. Bent u aanbieder en wilt u ook uw activiteit plaatsen op dit platform? Maak dan een account aan op de website Vught Beweegt. Hebt u vragen of wilt u ondersteuning? Neem dan contact op via info@movevught.nl