Veilig ondernemen in de gemeente Vught

Publicatiedatum: 
23 okt 2019
Gemeente Vught werkt samen met de politie Vught in de strijd tegen de criminaliteit binnen onze mooie gemeente. Wij vinden het belangrijk dat elke ondernemer veilig kan ondernemen. Om de pakkans van criminelen te vergroten en criminaliteit te verminderen is cameratoezicht hierbij van groot belang.

Gratis scan Excellent Cameratoezicht

Verdachten van misdrijven kunnen door camerabeelden sneller opgespoord en vervolgd worden. Helaas kan politie (opsporing) en Openbaar Ministerie (vervolging) meer dan 50% van de beelden níet gebruiken. De beelden zijn namelijk van te slechte kwaliteit. Daarom bieden wij, in samenwerking met het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV), alle ondernemers in de gemeente Vught met een camerasysteem de gratis scan Excellent Cameratoezicht aan.

Voldoen aan minimale eisen

Tijdens de scan controleert een onafhankelijk adviseur van het CCV of het camerasysteem geschikt is voor de minimale eisen van heterdaadkracht, opsporing en vervolging én daarmee voldoet aan Excellent Cameratoezicht. Ondernemers in de gemeente Vught ontvangen deze week hierover een brief, via de post of via de mail. Hebt u, als ondernemer met een camerasysteem geen brief ontvangen, dan kunt u van 23 oktober tot 6 november de gratis scan aanvragen via www.veiligondernemenbeginthier.nl/excellent-cameratoezicht. Na aanmelding, wordt er contact met u opgenomen.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over Excellent Cameratoezicht op www.veiligondernemenbeginthier.nl/excellent-cameratoezicht.