Veronique van Bree

Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand

Babs Veronique

Jullie gaan samen de liefde vieren! Gefeliciteerd met het aankomende JA woord. Of jullie dat nu heel intiem gaan doen of juist heel groots en meeslepend, het is mijn passie om daar een bijdrage aan te kunnen leveren zodat jullie ceremonie het perfecte onderdeel wordt van deze dag.

Mijn naam is Veronique van Bree, ik ben BABS in de gemeente Vught en werk al heel mijn leven in de Hospitality, nu als Directeur van Landgoed Huize Bergen. Ik organiseerde altijd vele bruiloften, maar kon niet van dienst zijn bij de ceremonie zelf. En dat is juist wat ik zo mooi vind. Toen ik mijn omgeving vertelde dat ik BABS ben geworden, vond iedereen dat dit zo bij me past.

Waarom dan? Ik word omschreven als persoonlijk, warm, enthousiast en ik houd van de liefde! Om dit te vieren, groot of klein.  Ik ben nieuwsgierig naar jullie verhaal. Hoe was de kennismaking, het aanzoek, wat zo leuk is aan de ander en wat je eigen idee is bij de ceremonie. Denk daarbij aan een gelofte, andere sprekers in de vorm van getuigen of familieleden, het betrekken van eventuele kinderen, “jullie” muziek of een bepaalde symboliek. Ik zal daar dan een passend en liefdevol verhaal van maken met de juiste balans tussen humor, een lach en een traan en natuurlijk het officiële gedeelte zelf.

Jullie liefdesverhaal verdient alle aandacht deze dag! Ik beschouw het als een grote eer om jullie in de echt te mogen verbinden.

Extra informatie

Veronique van Bree kan de ceremonie in het Nederlands voltrekken.