‘Weerman’ Reinier van den Berg 26 maart in Vught

Publicatiedatum: 
12 mrt 2019
‘Weerman’ Reinier van den Berg is een bekende autoriteit op het gebied van weer en klimaat. Jarenlang was hij het gezicht van RTL Weer. Op dinsdag 26 maart komt hij naar Vught. Hij neemt u mee in een prachtig verhaal over het veranderende klimaat, nieuwe energie, kansen en mogelijkheden. Zaken, waar u ook in Vught volop mee te maken krijgt. Laat u inspireren. U bent van harte welkom!

Zomerse temperaturen in februari, een kurkdroge, bloedhete zomer, een winter waar we de vorst vooral in de diepvries moeten zoeken: we kunnen er niet omheen, de aarde warmt op. Het klimaat, klimaatakkoord en duurzame energie zijn dagelijks in het nieuws en vragen om aandacht en actie, ook in Vught. Maar wat betekent dat voor u?

Laat u inspireren

Reiner van den Berg (bekend van RTL Weer) neemt u op een inspirerende wijze mee in het proces van de opwarming van de aarde en de kansen, mogelijkheden en uitdagingen die dat met zich mee brengt. Reinier gebruikt geen doomscenario’s en griezelverhalen, maar laat u zien hoe we op een realistische wijze de klimaatklok terug kunnen draaien. Het is een verhaal dat u niet mag missen!

Wat vindt u ervan?

Klimaat en energie gaan hand in hand. Om de opwarming tegen te gaan, moeten we andere vormen van energie gaan gebruiken. Minder aardgas en olie en meer wind- en zonne-energie. Maar waar plaatsen we de windmolens en zonnepanelen? Hoe betalen we de energietransitie? En wat vindt u ervan? Daarover gaan we graag met u in gesprek op deze avond.

Kom dinsdag 26 maart naar Reinier!

De gemeente Vught en Reinier van den Berg nodigen u van harte uit voor een inspirerende informatieavond. U bent van harte welkom en de toegang is natuurlijk gratis.

Wanneer:       dinsdag 26 maart van 19.30 tot 21.30 uur

Waar:              Novalis, Industrieweg 9C in Vught.

Graag tot 26 maart!