Wegwijs+ een aanbeveling voor alle ondernemers

Publicatiedatum: 
14 aug 2019
Vijf jaar geleden openden wij een filiaal in het centrum. John nam contact met ons op. Of wij wilden samenwerken met Wegwijs+. Het antwoord was volmondig ja. Door eerdere ervaringen stond ik er positief tegenover. En dat sta ik nu nog steeds. Samenwerken met Wegwijs+ is de moeite waard. Zij zijn een volwaardig gesprekspartner en regelen alles snel. Een aanbeveling voor alle ondernemers.

Service en ondersteuning

Wegwijs+ ontzorgt, biedt service en ondersteuning. Zij nemen de sollicitatieprocedure op zich en regelen begeleiding door het inzetten van een jobcoach. Zijn er problemen, dan denken zij mee én in oplossingen. Ze zijn transparant en duidelijk. En er is regelmatig contact, ook als het goed gaat. Dat vind ik belangrijk.

Iedereen is welkom 

Wij zoeken regelmatig medewerkers, bijvoorbeeld voor het schoonmaakteam, kassières en vakkenvullers. Wegwijs+ stelt kandidaten voor door middel van een curriculum vitae. Ook als er geen openstaande vacature is. Iedereen mag op gesprek komen. Je moet willen werken en leren, passen bij de functie en klantvriendelijk zijn. Als het nodig en mogelijk is, passen wij de functie of werkzaamheden aan.

Kansen bieden

Deze werknemers zijn loyaal, open, positief ingesteld en waarderen dat zij een kans krijgen. Dit zie je terug in hun motivatie. Je biedt iets aan en dit gaat niet altijd vanzelf, het kost tijd en begeleiding. Maar uiteindelijk krijg je er altijd iets positiefs voor terug. Wanneer je niet zeker weet of een kandidaat geschikt is voor een functie, kan hij/zij proefdraaien. Kandidaten zijn hiervan altijd op de hoogte. Verwachtingen worden uitgesproken. Daarnaast zijn er regelingen die bijdragen aan gelijkheid op de arbeidsmarkt. Meeste, door Wegwijs+ aangedragen, kandidaten werken nog steeds bij ons.

Tip voor Wegwijs+: geef nog meer bekendheid aan maatschappelijk ondernemen en communiceer over regelingen en voorzieningen die van toepassing zijn op werknemers.

Nico Milakovic, filiaalmanager bij Jumbo Vught