Word jij één van onze mobiliteitsmakers?

Publicatiedatum: 
11 nov 2021
Auteur: 
Vught
Licentie: 
Copyright

 Elke dag hebben we te maken met verkeer en verkeersveiligheid. Het zijn belangrijke zaken die onze volle   aandacht   vragen. Ook in de toekomst, als we te maken krijgen met nieuwe technieken, veranderend   verkeersgedrag en verdere   ontwikkelingen op het gebied van klimaat. Daarom werkt de gemeente Vught nu al aan een plan voor 2035, waarin dit   allemaal een plaats krijgt. Daarbij hebben we jouw hulp nodig. Fijn als je mee doet en mobiliteitsmaker wordt.

 Met vriendelijke groet,
 Mark du Maine.
 Wethouder

De komende maanden werkt de gemeente Vught aan een nieuwe mobiliteitsvisie. Dat is een plan over hoe wij ons als inwoner gaan verplaatsen in 2035. Dat lijkt ver weg, maar we gaan ook aan de slag met mobiliteitsoplossingen voor problemen die nu al spelen. Dat kunnen we als gemeente niet alleen. Daarbij hebben we jullie, inwoners van Vught, Cromvoirt en Helvoirt, hard nodig. Denk of doe dus mee en word ‘mobiliteitsmaker’.  

Wat doe je als mobiliteitsmaker?

‘Mobiliteit maken’ doe je in vier participatieweken. In de eerste week denken we na over de mobiliteitsuitdagingen, in de tweede week wordt aandacht besteed aan de concrete oplossingen, in de derde week werken we de oplossingen uit en in de vierde week kijken we wat we de komende jaren al kunnen doen. Mobiliteitsmakers gaan zo over de toekomst van  Vught. Dat wil zeggen: hoe komen we in 2035 overal waar we willen en moeten zijn. Lopend, met de auto of de fiets, zonder de lucht te vervuilen, veilig, duurzaam en snel.

Jouw deelname telt

Meedoen is belangrijk en wordt bijzonder gewaardeerd. Daarom belonen we de mobiliteitsmakers met een aardige attentie.  

Data en tijden

  • Week 1: start op maandag 22 november 2021
  • Week 2: start op maandag 7 februari 2022
  • Week 3: start op 11 april 2022
  • Week 4: start op 20 juni 2022

De eerste *participatieweek. Waar en wanneer?

maandag 22 november inwoners van Helvoirt en Cromvoirt
dinsdag 23 november  inwoners van Vught Zuid
woensdag 34 november inwoners centrum Vught en Vught Noord

Elke avond is van 19.00 tot 21.00 uur in de brandweerkazerne aan de Kettingweg 7-B in Vught.

*Vanzelfsprekend houden we steeds rekening met de geldende coronamaatregelen. Dat betekent dat het doorgaan van de participatieweken in deze vorm en op deze tijd onder voorbehoud is..

Aanmelden en meer informatie

Kijk voor meer informatie en het volledige programma op wijinvught.nl. Daar vind je ook een formulier waarmee je je kunt aanmelden. Dat kan tot 15 november.

Doe je mee? Fijn! Meld je snel aan.