ZZP Roadshow op donderdag 24 oktober

Publicatiedatum: 
17 okt 2019
Bent u een zelfstandige professional en woont u in de regio Den Bosch/Vught? Wilt u uw horizon verbreden en uw lokale netwerk vergroten? Kan uw onderneming wel een boost gebruiken? Kom dan naar de interactieve zzp Roadshow. De avond staat in het teken van: het vergroten van u ondernemersvaardigheden, beter in uw kracht komen als ondernemer en netwerken.

Programma

19.00 uur: Inloop met koffie en thee

19.30 uur: Opening door Wilma van Dartel, spokeswoman.

19.45 uur: Start kennistafels: Kennistafels met dedicated zzp’ers uit de sub-regio

20.45 uur: Samenvatting (wat neem je mee naar huis?) en “een krachtige alternatieve gedragshouding in klantbenadering” door Bart Sterk over het effectief binnenhalen van nieuwe klanten.

21.30 uur: Afsluitende netwerkborrel.

22.00 uur: Einde

Tijdens de roadshow geeft wethouder Heijboer haar visie op ondernemen en zzp-schap. Daarna hebt u de gelegenheid om met de wethouder in gesprek te gaan en vragen te stellen.

De roadshow is een gratis event voor en door zzp’ers. Het vindt plaats bij De Zaak, Taalstraat 40 in Vught.

Meer informatie

De zzp roadshow is onderdeel van het project Talentontwikkeling ZZP in Noordoost Brabant. Het project wordt in opdracht van 16 gemeenten uitgevoerd door het Werkgeversservicepunt Noordoost Brabant. Het project biedt voor het tweede jaar zzp’ers in de regio een programma aan. Interesse om te komen? Meldt u zich aan via eventbride.